Cégünk több, mint 20 éves múltra tekint vissza. Kezdetben a "Barna Karcsi műhelye" néven ismert egyéni vállalkozás az új évezredre Kft-re fejlődött. A korlátolt felelősség csak a cégnévben szerepel, mi teljes felelősséget vállalunk az itthagyott  járművekért és az elvégzett munkáért.

A cég törekvése a minőségi szakmai munka, a gyorsaság, pontosság, alacsony ár, a segítőkész, barátságos légkör.  Tevékenységünknél használt eszközöket és dolgozóink tudását folyamatosan korszerűsítjük, fejlesztjük. Munkánk magas szinvonalát a 2001 óta működő minőségirányitási rendszer és visszatérő ügyfeleink igazolják.


Itt a gépjárművek műszeres mérése alapján szerviz tevékenységet: alkatrész beszerzést, cserét, meghibásodás javítását, olajcserét, az újabb autók kötelezően előírt szervizelési feladatait látjuk el.
Műszeres futómű beállítást, motor beszabályzást és zöldkártya (jelenleg a műszaki vizsgával együtt) készítést végzünk.

Vállaljuk vonóhorog beszerzését, felszerelését, műszaki vizsgára való felkészítést és saját telephelyen motorkerékpárok, személygépkocsik, utánfutók és kisteherautók 3,5t-ig vizsgáztatását a hét minden napján. Ugyanezen tipusok eredetiség vizsgálatát és ingyenes átíratását.
Rugalmasak vagyunk a munkaszervezésben, figyelembe vesszük az időigényeket, szükség esetén a gépjármű szállítását is elvégezzük.

Azon ügyfeleink, akik kérik, okmányaik lejárása elött értesítést kapnak levelezőlap formájában.